קורס מפעיל עגורן גשר: הכשרה למפעלי עגורן עילי ושער במפעלים ומחסנים
- מכללת שבירו ערוץ רשמי
- לפני 16 שעות
- זמן קריאה 1 דקות
עגורני גשר ושער נפוצים ברחבי מפעלים, מחסנים ומרכזי אחסון בכל רחבי הארץ - והפעלתם דורשת הכשרה ייעודית והסמכה על פי תקנות הבטיחות. מי שעובד מול עגורנים מסוג זה ללא הכשרה מתאימה מסכן את עצמו ואת סביבתו לסיכון מיותר.
למי מיועד הקורס
הקורס מיועד למנהלי עבודה, אנשי ייצור ועובדים בענפי התעשייה והאחסנה, ולכל משתמש בעגורנים מסוג גשר עילי או שער. תעודת ההסמכה היא רישיון להפעלת עגורן גשר/שער על פי תקנות הבטיחות. בסיום הקורס על החניך לעמוד בהצלחה במבחן עיוני ומבחן מעשי להפעלת העגורן, עם ציון עובר של 70 ונוכחות מלאה - חובה.
תנאי הקבלה ומתכונת הקורס
גיל מינימלי: 18. נדרשים 80 שעות ניסיון בצמוד לאתת או עגורנאי מוסמך עם ותק של שנה לפחות, ובדיקה רפואית אצל רופא תעסוקתי שניתן לבצע במכללה במסגרת הקורס. הקורס מתקיים בימי א' בשלושה מפגשים בין השעות 08:00 עד 16:00. להתאמות נגישות ניתן לפנות לרכז.
לפרטים ולהרשמה אפשר ליצור קשר עם רכזי הקורס בטלפון 08-9955918.

תגובות